Ervaringen

ERVARINGEN UIT DE PRAKTIJK

OBSTIPATIE /CONSTIPATIE EN LITTEKENS

Sinds mijn geboorte (42 jaar geleden) heb ik al last van obstipatie (constipatie). Door de jaren heen heb ik al van alles geprobeerd (thee voor de stoelgang, lijnzaad, vezels, gedroogd fruit, alleen vers fruit als ontbijt etc, etc), maar niets mocht ├ęcht baten. Ik had de hoop op verbetering eigenlijk al opgegeven en het min of meer geaccepteerd dat obstipatie nou eenmaal bij me hoorde. Via een gouden tip ben ik bij healthlight terechtgekomen! Met de eerste biofotonen behandeling was het al meteen raak. Ongelooflijk maar waar, maar ik ben daadwerkelijk van die hardnekkige obstipatie af en ik voel me nu heel veel prettiger! Daarnaast zijn er een aantal littekens behandeld, waardoor de littekens zachter zijn geworden en bovendien is er in een gevoelloze plek meer gevoel teruggekomen. Voor mij zijn dit enorme cadeautjes geweest! Ik kan jullie allemaal deze behandelingen aanbevelen.
Manon de Jongh, Hoofddorp

HOOFDPIJN / MIGRAINE

Tot ik de biofotonen therapie leerde kennen was ik onder behandeling van een electro-acupuncturiste, die aangaf niet verder met mij te komen bij de behandeling van mijn hoofdpijn-/migraineprobleem. Sjoerd wilde de uitdaging wel aangaan om mij verder te helpen door middel van de biofotonen therapie. Nu na 3 behandelingen kan ik alleen maar zeggen dat ik erg blij met hem ben en dat zijn biofotonen therapie mij erg goed heeft geholpen. Niet alleen bij mijn hoofdpijn maar ook bij meerdere andere problemen die een gewone arts vaak niet oplost!
Niels de Groot, Weesp

OVERBELASTING / ONTSTEKING SCHOUDER

Na een komische en tikkeltje ongelukkige val in de Oostenrijkse Alpen heeft een fysio mijn schouder een aantal malen gedurende een jaar onder handen genomen zonder de gewenste effecten. Een overbelaste en ontstoken pees wilde niet echt genezen en de zeurende pijn bleef. De eerste sessie bij healthlight gaf al zo veel verlichting dat er van de tweede nooit sprake is geweest.
Rob Toorman, London

ECZEEM

15 jaar gelden heb ik een zwemmerseczeem opgelopen wat een chronisch karakter heeft gekregen. Het eczeem manifesteerde zich op zowel handen en voeten. Na de meest uiteenlopende behandelingen te hebben geprobeerd had ik me er gewoon bij neergelegd en de ongemakken ervan geaccepteerd. Vervolgens ben ik met maagzweer redenen bij de biofotonen therapie beland. De oorzaak bleek bij de galblaas te liggen. Naast het verzachten en uiteindelijk oplossen van dit acute probleem ben ik na 4 behandelingen gaan merken dat mijn eczeem zich niet meer manifesteerde. Eerst dacht ik dat dit gewoon toevallig was aangezien het wel vaker eens een paar weken "verdween". Inmiddels ben ik maanden verder en weet dat het verholpen is.
Joris Boersma, Amsterdam

WHIPLASH

In de zomer van 1988 kreeg ik een ongeluk aan boord van onze boot: de giek op mijn schouder en het grootschootsblok op mijn hoofd. De orthopeed die foto's van mijn nek maakte zei me dat ik enorm geboft had dat ik geen dwarslaesie had opgelopen door die klap, maar alleen een paar "losgewrikte" halwervels, die vanaf mijn jeugd vastgegroeid waren. Het enige dat eraan volgens hem te doen was, was de zaak weer in rust brengen met fysiotherapie. De eerste paar jaar na 1988 hield ik whiplash klachten: misselijk, duizelig en had veel last van mijn nek en schouders. Geleidelijk aan werd het iets beter en wende ik deze symptomen. Met jaarlijks een serie fysiotherapie behandelingen was er best mee te leven als je bedenkt dat het veel erger had kunnen zijn. De laatste jaren kreeg ik weer meer last van mijn nek en schouders, maar dankzij Sjoerds behandelingen (twee in juni-juli) is de pijn in mijn nek aanmerkelijk verminderd! Dat is een verademing, want ik ben niet meer duizelig en kan mijn hoofd weer gewoon naar links en rechts draaien. Een heel bijzondere aanpak, die biofotonentherapie!
Alice van Binsbergen, Beetsterzwaag

DYSLEXIE

Hoi, Ik ben Renske Kwakkenbos.. Na drie jaar veel geoefend te hebben onder begeleiding van een remedial teacher (steeds maar weer oefenen met teksten, woordjes en flitsen) bleek er weinig vooruitgang in mijn leesniveau te zitten. Een jaar geleden werd er dyslexie bij mij geconstateerd Ik werd doorgestuurd naar een instituut voor Dyslexie. Dit betekende echter weer van voor af aan beginnen met lezen. Gemiddelde tijd om door de stof heen te komen twee jaar, een keer per week naar les en een half uur per dag huiswerk. Geen leuk vooruitzicht. De kosten hiervoor vonden mijn vader en moeder ook niet mis. Als alternatief kwam ik bij de healtlight therapie terecht. Na tien behandelingen in anderhalve maand ben ik drie avi niveaus omhoog gegaan. Nu hoef ik er nog maar 1 niveau omhoog. Ik ben erg blij met dit resultaat en vind lezen nu zelfs weer leuk.
Renske Kwakkenbos 11 jaar, Hoevelaken