Contact

Sjoerd Wartena

Wie ben ik

Na mijn HEAO BE studie in Amsterdam heb ik diverse sales & marketing functies gehad in de reclame- / relatiegeschenken- en merchandise-business. In deze werkomgevingen was mijn ‘drive’ altijd de mens-gerichtheid, maar toch ontbrak er iets.

Toen ik zo’n 7 jaar geleden last kreeg van een chronische darmontsteking begon ik me nog meer te richten op gezondheid en gezond leven. Ik heb jarenlang medicijnen gebruikt voor deze bijzonder vervelende aandoening.

Zoekende naar een blijvende oplossing voor dit mij achtervolgend probleem kwam ik in contact met de biofotonen therapie.

Na 4 behandelingen voelde ik al verbeteringen en nam mijn energie enorm toe. Na meerdere behandelingen verdwenen de symptomen compleet en was ik verlost van deze vervelende aandoening. Een onverwacht resultaat was ook dat ik niet benauwd meer was en geen allergische reacties meer had voor katten. Sterk onder de indruk van deze resultaten en daardoor van deze therapie besloot ik ‘het roer om te gooien’ en me in deze effectieve behandelingsmethode te gaan verdiepen en specialiseren.

Inmiddels heb ik er mijn werk van gemaakt en kan ik mijn passie voor mensen en gezondheid eindelijk combineren in een inspirerende praktijk waar ik samen met mijn collega Jenny veel plezier haal uit het zien van positieve resultaten bij mensen die net als ik jarenlang vastliepen in symptoom-bestrijding. Werkend met de biofotonen therapie ervaar ik een oneindige leercurve en leer ik samen met andere therapeuten steeds weer nieuwe dingen en krijg ik nieuwe inzichten.

Na meerdere waardevolle omzwervingen doe ik nu iets wat mij blijvend boeit en waar ik veel energie en motivatie uit haal namelijk mensen met hun gezondheids problemen helpen en voluit van het leven te genieten.

In Contact Te Komen

Jenny de Puy

Wie ben ik

Na mijn studie geschiedenis aan de Universiteit van Leiden ben ik werkzaam geweest in uiteenlopende omgevingen zoals de gezondheidszorg, de KLM en evenementen organisaties.

Doordat ik vanaf mijn 14de om persoonlijke gezondheids redenen veel in contact ben geweest met acupunctuur en daarna met nog vele andere westerse en niet-westerse medische methoden, heb ik altijd een sterke interesse gehad in gezondheid en de verschillende manieren van genezen.

Diverse cursussen waarbij lichaam, geest en de interactie hiertussen centraal stonden heb ik met grote interesse gevolgd.

Nadat ik een start had gemaakt met de studie Integratieve Ademtherapie in Kleve, Duitsland (waarvan Voice Dialogue, NLP, Rebirthing, familie opstellingen etc. een onderdeel zijn) heb ik besloten om mijn dagelijkse werk een nieuwe richting te geven en dat te gaan doen waar ik veel affiniteit mee heb.

Nadat ik een start had gemaakt met de studie Integratieve Ademtherapie in Kleve, Duitsland (waarvan Voice Dialogue, NLP, Rebirthing, familie opstellingen etc. een onderdeel zijn) heb ik besloten om mijn dagelijkse werk een nieuwe richting te geven en dat te gaan doen waar ik veel affiniteit mee heb.

Al ruim 20 jaar had ik last van een chronische nierontsteking. Elke nacht werd ik wakker van de pijn in mijn rug en blaas. Een aantal keren per maand kreeg ik overdag pijn in mijn heupen, met uitstralingen naar mijn benen of zelfs naar mijn schouders en armen. Onderzoeken bij specialisten in diverse ziekenhuizen, acupuncturisten en klassieke homeopaten konden mij weinig tot niet helpen. Via Sjoerd ben ik in contact gekomen met de Biofotonen Therapie. Tot mijn verbazing had ik al na slechts vijf biofotonen behandelingen deze klachten niet meer en zijn ze na verloop van tijd ook niet terug gekomen.

Ik ben dan ook gefascineerd geraakt door de effectiviteit van deze therapie niet alleen door mijn persoonlijke ervaring, maar ook door de goede resultaten van de behandelingen bij anderen. In de Biofotonen Therapie worden gedegen wetenschappelijk onderbouwde technieken gecombineerd met minder westerse denkwijzen, waarbij de genezing van de oorzaak van ziekte en ongemakken centraal staat in het zelfgenezingsproces. Juist door deze unieke combinatie heb ik besloten dat deze methodiek van werken dé geschikte vorm is voor mij. Met een groot enthousiasme ben ik me hier verder in gaan verdiepen door studie en stages.

Mijn lidmaatschap bij het International Biontology Platform (IBP) zorgt ervoor dat ik nauw in contact blijf met andere therapeuten en de ontwikkelingen in deze therapie. Daarnaast zal ik mijn kennis verbreden en verdiepen door naast ervaring op te doen en mijn intuïtie verder te ontwikkelen ook mijn medische kennis te vergroten, zodat ik blijf groeien in de westerse en niet-westerse geneeskunde.

Mijn passie en belangrijkste reden om te werken met de Biofotonen Therapie is om mensen te helpen een gezond leven te leiden zodat ze geen beperkingen meer hebben en kunnen genieten van het leven.